Telefonunuzda Elektrik Devresi Oluşturun

EveryCircuit-Home
Tasarım %90

 

Ücret %60

 

Gerçekcilik %99

 

Güncelleme %70

 

Destek %80

 

Evde, okulda, derste, sanayide ve başınız ne zaman elektrik konusunda dara düşerse, korkmadan sarılabileceğiniz en güzel dostlardan.

Neredeyse tüm devre elemanlarının yer aldığı bu programda Apple Store’dan indirmek ücretsizken full versiyon 15 dolar, Google Play’de de indirme ücretsiz lakin full versiyon 40 lira. Daha uygulama Windows Phone’lar da mevcut değil. Ama chorome kullanan kişiler uygulamaya kendi internet sitesinden ulaşabilmektesiniz.
internet adresi: http://everycircuit.com/
Programın ücretsiz sürümü size tüm verileri eksiksiz sağlamakta yalnız çalışma alanınız küçüktür. tüm sürümde bu alan genişlemektedir.
Uygulamanın iç bölümü şu şekilde.
Kendi devrenizi kurmak için “Bookmarks” yazan yere tıkladıktan sonra, üstteki fotoğrafta mercek olan yere bir kağıt resmi geliyor, o kağıda bastıktan sonra kendi çalışma alanınız gelmekte.
Çalışmalarınızı kayıt edebilir, kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Elektrik ve elektronik mühendisleri için bulunmaz bir nimet bence ? ?
Full sürümdeki çalışma alanı alttaki gif gibi. (Ücretsiz sürümden tek farkı alanın büyük olması.)
Programda eklediğiniz donanımların birleştirme uçları yuvarlak şeklinde, art arta 2 yuvarlağa ( iki uca) bastığınızda 2 elemanı bir birine bağlıyor.
Örneğin, bir pil ve ampul devresi çizdiniz pildeki gerilimi yükselttiğinizde ampul patlıyor. Devrenizde her bölgedeki bilgileri size vermekte program.
Son olarak size programda bir devre çizerek bilgilendirme amaçlı bir gif paylaşmak istiyorum.
Sormak istedikleriniz olursa yorum kısmını çekinmeden kullanın. Her türlü soruya ve eleştiriye açık bir platformuz.

Yazı gezinmesi