Yeni Samsung Galaxy S9 için İhtiyacınız Olan Her Şey

samsung-galaxy-s9-concept

Yepyeni Samsung Galaxy S9 ve S9 + telefonları nihayet piyasaya sürüldü, inanılmaz cihazlar.

Samsung, kameranın kalitesinin ve telefonun genel hızının insanların gerçekten farkettiği iki şey olduğunu ve Galaxy S9 serisinde ağır bir şekilde yatırım yaptıklarını iyi biliyor.

Neyse ki, sizin için doğru olup olmadığını öğrenmek için bu yeni telefonun arkasındaki herhangi bir teknolojiyi anlamanız gerekmiyor.

Yeni, süper Samsung Galaxy S9 cihazınızdan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olmak için size bu yazıyı yayınlıyoruz.

1-) Samsung Hızlı Şarj Paketi

Modern bir akıllı telefonun pil ömrü ne kadar muhteşem olursa olsun, bazı günlerde evden ya da hareket halindeyken şarj etmeniz gerekiyor.

Kablosuz şarj standı, bir kabloyu takmak zorunda kalmadan cihazınızı şarj etmek için Galaxy S9 ve S9 + cihazınızla birlikte çalışır; sadece telefonunuzu standınıza yerleştirin ve kablosuz şarjın tadını çıkarın! Taşınabilir batarya, tıpkı geçmişte kullanmış olabileceğiniz diğerlerine benziyor. Bu, 5100 mAh’lik bir kapasitenin, en yeni akıllı telefonların çoğu için yaklaşık 1,5 tam şarj anlamına geliyor. Çift portlu araç şarj cihazı tam olarak beklediğiniz gibi bir şey iki port aynı anda iki USB ile çalışan cihazı şarj etmenizi sağlar.

Sadece bu kadarıyla kalmıyor , desteklenen telefonlar için ortalamadan daha hızlı şarj anlamına gelen Fast Charge teknolojisini desteklemektedir. Örneğin, yeni Samsung Galaxy S9 / S9 + cep telefonunuz da dahil olmak üzere ürünle birlikte verilen Hızlı Şarj Aleti Şarj Cihazı ile 30 dakika gibi kısa bir sürede% 0 ila% 50 arasında şarj edebilir!

2-) Samsung Galaxy S9 için Samsung S-View Kapak

Akıllı telefonun var, neden akıllı bir durum olmasın? Samsung Galaxy S9’un S-View Kapağı da tam olarak bu. Yeni Galaxy S9’unuz için özel olarak tasarlanan bu durum, harika telefon koruması ve zamanı görmek için küçük bir pencereden çok daha fazlası.

Bu özel durum Samsung tarafından tasarlandığından, Samsung ID çipinden faydalanabilmeleri için S-View Cover penceresinin kendi özel arayüzü haline gelmelerini sağlayarak, telefonunuzla kapaktaki en önemli şeyleri yapmanıza olanak sağladılar.

Tabii ki, zaman, hava durumu ve bildirimleri kontrol edebilirsiniz, ancak aynı zamanda aramaları alabilir ve reddedebilir, müzik çalmayı kontrol edebilir, video ve fotoğraf çekimi için kameranıza erişebilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz, hepsi de kapağı açmadan!

3-) Samsung Hızlı Şarj Kablosuz Şarj Standı

Samsung Galaxy S9 ve S9 + cep telefonlarının en dikkat çeken özelliklerinden biri, yukarıdaki tavsiyemizden de anlaşılabileceği gibi, kablosuz olarak şarj etme yetenekleri. Bu teknolojide uyumlu bir telefonu yalnızca standın içine yerleştirerek şarj edebilirsiniz !

Kablosuz şarjın yararları anlatılamaz. Şarj kablosu için daha fazla uğraşmayın veya doğru takılmışsa endişelenmeyin. Mesajları kontrol ederken, çağrıları yönetirken ve video izlerken tümüyle pili şarj etmek için standın içinde oturtun. Bu Samsung Galaxy özelliklerinden biri, sahip olduğunuz zaman, bu güne kadar nasıl yaşadığınızı merak edeceksiniz.

4-) Samsung Galaxy S9 için DeX Pedi

Bu günlerde, Samsung Galaxy S9 veya S9 + gibi güçlü bir telefonun, geleneksel bir bilgisayarın yapabileceği her şeyi yapabildiğinden, ancak şık, taşınabilir bir pakette olduğundan çok daha yaygın olarak kullanmaktayız. Ancak Samsung Galaxy S9 için DeX Pad, bu fikri tamamen yeni bir seviyeye taşıyor.

Samsung Galaxy S9 için DeX Pad, yeni Galaxy telefonunuz gibi daha küçük bir bilgisayarı, geniş bir ekran gibi daha geleneksel bilgisayar aksesuarlarına ve flash sürücüler, klavyeler ve USB cihazlara bağlayan bir yerleştirme istasyonu.

Yazı gezinmesi