Açık Havada Yemek Pişirebilen Güneş Enerjili Yemek Tankı: Fusion

Outdoor Tutkunlarına İçin Pratik Yemek Pişirici GoSun Go-TeknOlsun

Çevre dostu şirketlerin sayısı zamanla giderek artmaya devam ediyor. Birçok şirket daha az kirlilik ve emisyon için teknolojinin nimetlerini kullanarak çevreye duyarlı icatlar yapmaya devam ediyor. Buna örnek olarak teknolojinin önde gelen firmalarından GoSun’ın Ces2019’ta tanıttığı zamanın en iyi teknolojik cihazlarından biri Fusion gösterilebilir.

Fusion, seçkin şeflerin kullanmaya can atacağı kirlenmeyen bir ocak yapısına sahiptir. Özellikle açık havada güneş enerjisi ile gıdaları pişirmesi aşçıların tercih edeceği ürünler arasına girmeye aday görünüyor. Yeni yılın en yeni teknolojik icadı olan Fusion,Ces2019’da dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış durumdadır. GoSun firması bu yeni ürününü diğer bir adıyla Güneş Enerjisi Fırını olarak tanıtıyor.

Fusion muhtemelen 2019’un bahar döneminde tam olarak tüketicilere ulaşacağı haberi firma tarafından verilmiştir. Açık havada gıdaların pişirilecek olması koku açısından avantaj sağlarken güneş enerjili olması da enerji açısından tasarruf sağlıyor. Fırının diğer bir özelliğinden bahsedilirse; havada kapalı ve yağmurlu ise aynı zamanda güneş ışınları ulaşmıyorsa fırının elektrik sisteminden faydalanılarak yemek pişirilebiliyor. Fusion güneş enerjisi yardımı ile toplam 1 saat olmak üzere 5 kişilik bir aileye yemek pişiren bir teknolojiye sahiptir.

Güneş Enerjisi Yoksa Fusion Nasıl Bir Sistemle Yemek Pişirebiliyor?

Fusion şayet güneşli bir ortam yoksa lityum iyon sistemi ile güneş enerjisi olmaksızın yemek pişirebiliyor. Fusion genel olarak pişirme teknolojisini güneş enerjisi paneli sistemi ile gerçekleştiriyor. Güneş enerjisi bankası ve güneş paneli fırının modüler pişirme sistemi arasında yer alıyor.

GoSun şirketinin ürün ile alakalı yaptığı tanıtıma göre Fusion fırını diğer fırınlara oranla beş kat fazla verim sağlıyor ve ürünleri pişirirken kömür gibi çevreye zarar veren yakıtlar kesinlikle kullanılmıyor. Fusion,2019’un ikinci çeyreğinde kullanıcılarla buluşmayı bekliyor.

Yazı gezinmesi