Kilo Alınca Uyaran Welt Akıllı Kemer

Welt akıllı kemer

2019 yılının en değişik ve sağlıklı teknolojisi kaç kilo alındığını söyleyen akıllı kemer Welt, formuna dikkat eden ve özen gösteren kişilerin en büyük yardımcısı olacak gibi görünüyor. Welt akıllı kemer sayesinde kullanıcılar metabolizma hızlarını kolaylıkla takip etme şansına sahip oluyorlar.

Akıllı bileklikle benzer özelliklere sahip akıllı kemerin en güzel özelliklerinden bir tanesi belinize takıldığı vakit bel ölçünüzü almasıdır. Ayrıca sağlık bilgilerinizle alakalı size önemli bilgiler veren kemer farklı ve uyarıcı sağlık açıklamaları yaparak kilonuzu dengede tutmaya yardımcı oluyor.

Bir öğünde yediğiniz yemek miktarına göre bel ölçünüzün ne kadar arttığını söyleyen ve aldığınız kaloriye göre uyarılar yapan kemer bu yılın en ilgi çekici ürünleri arasına girmeye hazırlanıyor. Ayrıca adım ölçer özelliği de aktif olan kemer ne kadar adım attığınızı size bildiriyor gün içinde hareketsiz kalma sürenizi de hesaplayarak size bildirim gönderiyor.

Kalori alımı konusunda oldukça hassas olan kemer aşırı yemek yediğinizde sizi uyarıyor. Zaten kemerin en büyük yardımcısı ve kilo aldığınızı anlamasının yolu yediğiniz yemekler ve karnınıza yapılan baskı ile doğru orantılı olarak ilerliyor.

Daha önce Kickstarter firması tarafından 2017 yılında proje olarak çalışmalarına başlanan akıllı kemer Welt ’in tüm donanımları tamamlandıktan sonra kullanıcıların büyük gözdesi olmaya başladı. Sadece 199 dolar fiyat ile satılan akıllı kemere farklı yerlerden ulaşmak ve satın almak mümkün olabiliyor.

Sağlık Firmaları Akıllı Kemer Welt ‘in Peşinde

Dünya çapında büyük satış rakamına sahip olacağı öngörülen Welt için sağlık firmaları şimdiden ürün yelpazeleri arasına katmak için üretici firma ile yoğun görüşmeler yapıyorlar. Üretici firma da kemerin sağlık firmalarına dağıtılmadan önce kemere 2019’un ilk çeyreğinde farklı özellikler yükleneceğini ve daha çok geliştirileceğini söylüyor.

 

 

 

Yazı gezinmesi