Android Aynasız Fotoğraf Makinesi Yongnuo YN450

Yongnuo-YN450-cp_600

Yongnou markası YN450 adıyla yeni aynasız fotoğraf makinesini tanıttı. Bu akıllı fotoğraf makinesi 4k çekim yapabilmesi ile adından söz ettireceğe benziyor. Teknolojik cihazlarda en fazla akıllı telefonlar başı çekerken kameralar ve fotoğraf makineleri de bu kulvarda telefonlar ile yarışıyor. Her geçen gün bu teknolojik cihazlara yeni bir özellik daha ekleniyor.

YN450 Teknik Özellikleri

Yongnou’nun yeni fotoğraf makinesi YN450 8 çekirdekli Qualcomm işlemciye sahiptir. Android işletim sistemi ile çalışan bu makinenin en büyük özelliklerinden biri de aynasız olmasıdır. Yeni nesil fotoğraf makinesi 16 MP Micro sensörü sayesinde oldukça net bir şekilde görüntüleri kusursuz yakalayabiliyor. Fotoğraf makinesinin ön kısmında Canon EF lens var, arka kısmında ise tamamen dokunmatik 5 inçlik 1080P ekran bulunuyor.

YN450 Donanım

YN450, 3GB RAM ve 32 GB hafızaya sahiptir. Eğer istenirse ek hafıza kartı desteği de sunuyor. Cihaz RAW fotoğraf çekme kapasitesi ile 8MP ön kamerası ile tüm detayları en ufak ayrıntıları ile yakalayabiliyor. Cihazın diğer özellikleri arasında 1 adet stereo mikrofon, GPS özelliği ve 3,5 mm kulaklık girişi bulunuyor. Tüm bu özelliklere ek olarak cihazda çift LED flaş ve 4000 mAH batarya var.

YN450 fotoğraf makinesinde 4G sim yuvası ve wi-fi özelliği de var. Wi-fi özelliği ile çekilen tüm fotoğraflar ve videolar mobil ağlar sayesinde başka kişilerle paylaşılabiliyor. Otomatik odaklanma özelliği ise fotoğraf çekme butonuyla veya ekrana basarak gerçekleştiriliyor.

Yongnou firması daha önceden piyasaya sürdüğü ucuz lensler ile adını duyurmuştu. Ancak bu sefer ürettiği YN450 fotoğraf makinesi ile beklenenin aksine ince gövdesi ve ergonomik duruşu ile dikkat çekiyor. Yeni fotoğraf makinesi Nisan 2019’da satılmaya başlanacak. Makinenin satış fiyatı ise yaklaşık 500 dolar olarak düşünülüyor.

 

Yazı gezinmesi