Huawei Honor 10 İncelemesi

Bu yazımızda ele Huawei, Honor 10 cep telefonunu ele aldık. İncelemelerimizi yaparken sayfamızda incelemesini yaptığımız diğer telefonlar ile kıyaslayarak puanladık. Düşüncelerinizi üyeliğinizi açtıktan sonra yorum kısmında belirtmeyi unutmayınız.

Huawei Honor 10

Honor 10, hafif ve ince tasarımıyla dikkat çeken bir cihaz olarak karşımıza çıkarken mavi ve yeşil renk seçenekleri sunuluyor. Telefonun arkasında çift arka kamera ve ekranın önünde ise ultrasonik parmak izi sensörü yer alıyor.

5.84 inç FullView ekranı ile de göz alan Honor 10 tasarımıyla iPhone X modelini andırmayı başarıyor. 2280×1080 piksel çözünürlükte olan ekranın 19:9 oranıyla gelmesi de yeterli bir performans sunuyor. Multimedya açısından canlı ve zengin renk kalitesi ile birlikte üstün ses özellikleri de birarada konumlanıyor. Huawei’nin en güçlü işlemcisi Kirin 970’in olduğu cihazda 4 GB RAM ve 64 GB veya 128 GB hafızası olmak üzere alternatifler bulunduruyor. Honor 10, parmak izi sensörü ile yüz tanıma özelliklerini birlikte barındırırken tepkime hızının da çok üstün düzeyde olduğu açıkça görülüyor. Android 8.1 işletim sistemi sunan arayüzünde de 3D Touch özelliğini gördüğümüz Honor 10 bu şekilde yine iPhone ile kendini kıyaslatabiliyor. Kamera özellikleri ile öne çıkan bu cihazda arkada 24 megapiksel ve 16 megapiksel olmak üzere çift kamera yer alıyor. Ayrıca sayısız çekim modu bulunurken farklı filtre ve düzenleme seçenekleri ile de kişiselliştirilmiş bir kullanım için adeta rakiplerinden hızla sıyrılıyor. Selfie için ise 24 MP ön kamera yerleştirilen cihazda yapay zeka modları ile tüm çekimlerde üstün performans yakalamış oluyor.

Honor 10, Huawei markasının son dönemdeki üst düzey segment telefonları arasında rekabet yaratması nedeniyle de ilgi gören bir akıllı telefon olarak çokça tercih ediliyor. Satış fiyatı ise 3.200 TL olarak belirlenmiştir.

 

Yazı gezinmesi