İPhone veya Android Telefonlar İçin En İyi Kablosuz Telefon Şarj Cihazları

şarj aleti

Bir Android telefonu veya iPhone’u şarj etmek için artık herkes kablosuz cihazları tercih ediyor. Bu cihazlar tamamen kablosuz değiller çünkü yine de bir prize takılı olmaları gerekiyor ancak sizi geceleyin fiş takma derdinden kurtarıyor. Yalnız bu cihazı satın almadan önce telefonunuzun bu cihazı destekleyip desteklemediğini öğrenmeniz gerekiyor.

İşte Android cihazlar ve iPhone’lar için en iyi kablosuz telefon şarj cihazlarının bir listesi:

Bix Magic Plus 7.5W Kablosuz Şarj Cihazı

Piyasada popüler olan iPhone X, iPhone 8, Samsung Galaxy S7, S8 gibi kablosuz şarj desteği bulunan cihazları şarj eden Bix Magic Plus 7.5W hızlı şarjından dolayı oldukça tercih edilmektedir.

Samsung Fast Charge Wireless Charger Pad

Bu cihazda hızlı şarj imkânı sunması sebebiyle birçok yerde en çok satılanlar listesinde yer alıyor. Ancak fiyatı performans ilişkisi bu cihazda karşımıza çıkıyor. İnternette 110 TL gibi bir rakamla bulabileceğiniz bu cihaz fiyatına rağmen oldukça iyi bir performans sergiliyor.

Spigen Essential F303W 9W Hızlı Kablosuz Şarj Cihazı

Farklı tasarımlarıyla adından söz ettiren Spigen markası bu sefer de kablosuz şarj cihazı ile adından söz ettiriyor. Hem hızlı olması hem de dayanıklılık garantisi sebebiyle tüketiciler bu ürüne oldukça ilgi gösteriyor. Tüm IQ sertifikalı cihazları destekleme özelliği olduğundan da farklı akıllı telefona sahip olanlar bu cihazı satın almak istiyor. Spigen Essential internette 175 TL’lik bir satış rakamına sahiptir.

UGREEN Qi Hızlı Şarj Destekli 10W Kablosuz Şarj Cihazı

Birçok telefonda bulunan kablosuz şarj modülünü destekleyen bu cihaz çok yakın mesafeden hızlı bir şekilde telefonu şarj edebiliyor. Ayrıca akım, voltaj ve yüksek ısı koruma özellikleri sayesinde telefonu koruyarak güvenli bir şarj imkânı sağlıyor.

Yazı gezinmesi