Sony’nin Gürültü Önleyici Kablosuz Kulaklıkları

1_PhG03lbxhOe2wP3T0mF5yQ-680x412

Sony’nin gerçek kablosuz kulaklık çifti olan WF1000X, 2017’de piyasaya girdiklerinde rakiplerİ arasında gereken ilgiyi görmemişti. Aralarında kablo bulunmayan ilk nesil kulaklıkların bazı cızırtılı seslerinden rahatsızlık duyulmuştu. Bağlantı kesilmeleri, video izlerken ses gecikmesi ve böylece pil ömrü ve vaat edilen gürültü iptali, Sony’nin popüler 1000X kulaklığında bulunamadı.

Ancak Sony şu anda geri döndü. Ağustos ayında 229.99 dolara çıkacak yeni WF-1000XM3 kulaklıkları, orijinal ürünle ilgili şikâyetlerin çoğuna çözüm bulmuşa benziyor. Bu yeni kulaklık kulağa daha iyi oturuyor, daha şık görünüyor ve daha az sinyal kaybı yaratıp pil ömrünü uzatmaya yardımcı oluyor.

Yeni Nesil Gürültü Önleyen Kulaklık

M3’lerin eski kulakların parlak seleflerinden daha temiz, daha profesyonel ve çok daha şık bir görünümü var. Sony logosu ve mikrofon girişi, gül altın / bakır ile süslenmiştir. Sony, ideal uyumu bulmanıza yardımcı olmak için bol miktarda kulak ucu sağlamaya devam ediyor. Köpük benzeri konforlu olanlar da dahil olmak üzere yedi seçenek vardır. Orijinal WF-1000X’ten kulaklarınıza konka bağlayan küçük uç / kanat gider.

Her bir kulaklığın dokunma kontrolleri için dairesel bir alanı vardır: sol kulaklıkla gürültü önleme ve sağdan ses çalma gibi.. Sol kulaklığa tıklandığında, ses iptal etme ve dış ses kanalında yer alan ortam ses modu arasında geçiş yapılır.

Sony, 1000X kulaklıklarına akıllı Hızlı Dikkat modunu getirdi: parmağınızı sol kulaklığın üzerine oturtup orada tuttuğunuz süre boyunca ortam sesini geçici olarak etkinleştirir; Bir kere bıraktığınızda, gürültü iptali hemen geri gelir. Bu özellik bir uçak duyurusunu duyduğunuzda veya kafedeki bir şey için hızlı bir şekilde ödeme yapmanız gerektiğinde oldukça elverişli olacaktır.

Sağ kulaklıkta, standart müzik kontrollerini elde edersiniz: duraklatmak / çalmak için bir kez, bir sonraki şarkıya geçmek için iki kez ve geri dönmek için üç kez dokunun. Pil ömrü, gürültü engellemenin etkin olduğu bir şarjla altı saate kadar dayanabilir. Sony, USB-C üzerinden 10 dakikalık şarjla 90 dakika boyunca kulaklığı kullanabileceğinizi söylüyor.

Yazı gezinmesi